Ταυτότητα Επιχείρησης

Η επιχείρηση  ΣΓΟΥΡΕΛΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ξεκίνησε την λειτουργία της τον Ιούλιο του 2000 σαν Κάβα Ποτών με έδρα την οδό E.Bενιζ'ελου 22 στο Μακρύ Γιαλό της Μυτιλήνης και με διακριτικό τίτλο ‘’ΚΕΛΑΡΙ’’.

Σκοπός της επιχείρησης ήταν και είναι η προμήθεια και άμεση  εξυπηρέτηση των επαγγελματιών της Λέσβου  στο χώρο της εστίασης ,της διασκέδασης ,του SUPER MARKET,του MINI MARKET ,του ξενοδοχείου ,του περιπτέρου και των παντοπωλείων με Ούζα, κρασιά , ποτά,. εμφιαλωμένα νερά ,αναψυκτικά Ελληνικής  και ξένης προέλευσης, ξηρούς καρπούς, καφέδες-ροφήματα και με συνοδευτικά αυτών.

Για το σκοπό αυτό ξεκίνησε απευθείας συνεργασίες με όλες τις ποτοποιίες του νησιού και τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρίες στο χώρο του ποτού και του κρασιού. 
Παράλληλα ήρθε σε επαφή με πολλούς Έλληνες παραγωγούς κρασιού αλλά και Οινοποιητικούς Συνεταιρισμούς  απ’ όλη τη χώρα(Συνεταιρισμός Λήμνου, Συνεταιρισμός Σάμου, Συνεταιρισμός Νεμέας, Συνεταιρισμός Ηρακλείου Κρήτης ) για τη διανομή των προϊόντων τους.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας, της επιχείρησης, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο καλάθι δώρου. Εντυπωσιακές δημιουργίες  με φαντασία και πολύ γούστο  κάνουν ένα αποτέλεσμα που σας κάνει υπερήφανους. Οι ιδιαίτερα λογικές τιμές των δώρων και προϊόντων της επιχείρησης και η δωρεάν παράδοση αυτών στην πόλη της Μυτιλήνης δίνουν την δυνατότητα σε όλους να χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα ένα υπέροχο καλάθι.

Από το 2009 ξεκίνησε στο διαδίκτυο η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος 
www.ouzoland.gr  με σκοπό να φέρει το Λεσβιακό ούζο σε κάθε γωνία της Ελληνικής και Παγκόσμιας Αγοράς . Όλοι πλέον οι επαγγελματίες  και οι καταναλωτές ,όπου και αν βρίσκονται, μπορούν να έχουν γρήγορα και εύκολα μπροστά τους όλη τη γκάμα του Λεσβιακού ούζου , αλλά και άλλων προϊόντων της Λεσβιακής γης. Μπορούν όλοι να παραγγείλουν τα προϊόντα της αρεσκείας του ,σε οποιαδήποτε ποσότητα, και να τα παραλάβουν στο χώρο τους .
Επίσης όλοι  έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ένα καλάθι δώρου με τοπικά η άλλα προϊόντα και να το στείλουν γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό που επιθυμούν τιμώντας έτσι φίλους και γνωστούς .