ΚΕΦΙ

      Tο νησί της Λέσβου έχει ιδιαίτερη παράδοση στο ούζο, το οποίο μάλιστα είναι ξακουστό σε όλη την Ελλάδα. Αποτελεί απαραίτητο συνοδευτικό στο «Λεσβιακό Τραπέζι» με αποτέλεσμα να παρουσιάζει μια αξιοσημείωτη ζήτηση καθ΄  όλη την διάρκεια του χρόνου, η οποία τριπλασιάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες λόγο της τουριστικής κίνησης του νησιού.
     Η ομόρρυθμη εταιρία παραγωγής και εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών  Ε. ΛΙΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. αποτελεί μια από τις πιο παλιές επιχειρήσεις του νησιού.
     Η συγκεκριμένη ποτοποιία αποτελεί μια από τις πιο ιστορικές επιχειρήσεις παράγωγης ούζου του νησιού της  Λέσβου. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1926 με αντικείμενο την παρασκευή ούζου και αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση.
    Μέσα από την πολύχρονη παρουσία της στο συγκεκριμένο κλάδο έχει αποκτήσει μια καταξιωμένη θέση και το ούζο της αποτελεί μια από τις πιο γνωστές μάρκες ούζου στη Λέσβο. Το ούζο της κυκλοφορεί με την κατοχυρωμένη επωνυμία «ΚΕΦΙ». Υπάρχουν τρεις διαφορετικές ποικιλίες ούζου: 40 βαθμών (vol), 42 βαθμών (vol), 44 βαθμών (vol).
    Απαραίτητη πρώτη υλη για την παραγωγική διαδικασία του ούζου είναι το οινόπνευμα, το οποίο μαζί με ένα σύνολο άλλων υλικών της Λεσβιακής Γης όπως το γλυκάνισο και διάφορα άλλα μυρωδικά τοποθετούνται στον αμβυκα και αρχίζει η διαδικασία της απόσταξης. Στη συνέχεια με τις κατάλληλες διαδικασίες που ακολουθούν παράγεται ούζο. Επίσης παράγεται λικέρ και κονιάκ. Η επιχείρηση διαθέτει τα προϊόντα της από άκρη σε άκρη του νησιού, ενώ ένα ποσοστό της παραγωγής προωθείται στην υπόλοιπη Ελλάδα.
    Η επιχείρηση διαθέτει μια προηγμένη αυτόματη γραμμή παραγωγής ούζου και άλλων οινοπνευματωδών ποτών στο νησί. Η ποτοποιία ΚΕΦΙ διεκδικεί μια από τις πρώτες θέσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο αυτή τη στιγμή. Η πείρα και το μεράκι που χαρακτηρίζει τους κατασκευαστές των ποτών έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή ποιοτικών και γλυκόπιοτων προϊόντων. Μ’ αυτόν το τρόπο η επιχείρηση εξασφαλίζει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιβίωση της μακροχρόνιας και τη συνέχιση της επιτυχημένης αυτής προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές δεκάδες χρόνια και συνεχίζεται από γενιά σε γενιά.
 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΙ παρακάτω τιμές αφορούν λιανική πώληση.Για τιμές χονδρικής πώλησης,παρακαλώ αποικοινωνίστε μαζί μας.ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παρακάτω τιμές αφορούν  λιανική πώληση,για τιμές χονδρικής εποινοινωνίστε μαζί μας.ΟΙ αποστολές με Ταχυμεταφορές επιβαρύνουν τον πελάτη,τα δε κόμιστρα είναι αναλόγως του βάρους της παραγγελίας.

 

Κέφι 5 Λίτρων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Κέφι 5 Λίτρων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΚΕΦΙ

Κέφι 5 Λίτρων

Τιμή:44.50 Παραγγελία
 
 
Σελίδες:« Προηγούμενη | 1 | 2 |